Ποιοι είμαστε

Γρηγόρης Βασιλάκης αρπαγή από τον λαιμό

Ο δάσκαλος

Υπεύθυνος εκπαιδευτής είναι ο Sifu Γρηγόρης Βασιλάκης ο οποίος ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες απο την ηλικία των 13 ετών.

Είναι προσωπικός μαθητής του Grandmaster Shum και αντιπρόσωπος του για τη διάδοση του συστήματος στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Ανήκει ανήκει στην πρώτη γενεαλογική γραμμή εκπαιδευτών του συστήματος και κατέχει τον βαθμό του "MASTER INSTRUCTOR" . Κατέχει δίπλωμα προπονητού Β κατηγορίας από την Γ/Γ/Α και άδεια άσκησης επαγγέλματος αναγνωρισμένη από το κράτος.

Μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας του για την διάδοση της τέχνης έχει δημιουργήσει παραρτήματα στις περιοχές του Κερατσινίου, Χαιδαρίου, Ηλιουπόλεως και Ιωαννίνων.

Στο παρελθόν, έχει διατελέσει ένα από τα ιδρυτικά μέλη της 'Eλληνικής ομοσπονδίας wushu kung fu' και υπήρξε μέλος του διοικητικού της συμβουλίου κατά τα πρώτα χρόνια αναγνώριση της από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

ομαδική σχολής

GREECE

Η κεντρική σχολή του συστήματος βρίσκεται στη πόλη του Κερατσινίου με παράρτημα στην πόλη του Χαϊδαρίου.

Αντιπροσωπεύουμε επίσημα στην Ελλάδα και την Ευρώπη την Ying Jow Pai Association-International με έδρα την Νέα Υόρκη και η οποία βρίσκεται υπό την καθοδήγηση του μεγάλου δασκάλου Grandmaster Leung Shum.

επίδειξη Grandmaster Shum

O Grandmaster Shum στην ιστορική επίδειξη το 1974 στο Πουέρτο Ρίκο.Δίπλα του απο αριστερά προς τα δεξιά εικονίζονται οι δάσκαλοι Kwong Tit-Fu (Hung Gar),Chan Pui(Praying mantis),Wai Hong(fu jow pai)Chung Kwok Chow(wing Chun)

τρόπαια

Με μερικά απο τα τρόπαια που αποκτήθηκαν απο τη διάσημη ηθοποιό Cynthia Rothrock και τον αηήττητο πρωταθλητή Benson Lee

επίδειξη

Επίδειξη απο την πρώτη ομάδα του Ying Jow Pai σττις 23 Μαιου 1975 στο Linkoln center της Νέας Υόρκης

ανακύρηξη γενεαλογικής γραμμής

Ανακύρηξη της 1ης γενεολογικής γραμής απο τον Grandmaster Shum στη Νέα Υόρκη τον Μαιο του 2000.O sifu Βασιλάκης βρισκεται στην πάνω σειρά 4ος απο δεξιά

Grandmaster Shum

Grandmaster Shum

O Grandmaster Shum θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες μορφές στον χώρο των κινέζικων παραδοσιακών πολεμικών τεχνών, όπου το όνομά του είναι παγκοσμίως καταξιωμένο και σεβαστό και απόλυτα συνυφασμένο με την τέχνη του Eagle Claw kung fu και του Tai Chi Chuan.

SHUM'S EAGLE CLAW KUNG FU
EUROPEAN HEADQUARTERS
GREECE

Διεύθυνση

Γρηγορίου Λαμπράκη 415 και Παύλου Φύσσα Κερατσίνι, Τ.Κ.18758
Χάρτης Facebook 

Λακωνίας 6, Χαϊδάρι
Χάρτης Facebook

+30 2104111021

+30 6944822314

+30 6978059000

sifuvasilakis@yahoo.gr